0529 - 481 588 wim@schiphorstinstall.nl

CV/gas

Installatiebedrijf Schiphorst is gespecialiseerd in het aanleggen, repareren, onderhouden en controleren van uw cv installatie. Tevens adviseert Schiphorst u vakkundig over de diverse HR (hoge rendement) cv-ketels die er zijn. Bij dit type cv-ketel is een hoog rendement gegarandeerd. Ofwel: de HR -ketel verbruikt zo min mogelijk gas om uw woning of bedrijf optimaal te verwarmen en te voorzien van warm water. En met de stijgende energiekosten is de installatie van een HR-ketel snel terugverdiend!

Periodiek onderhoud
Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat het rendement van uw HR-ketel hoog blijft. Bij Installatiebedrijf Schiphorst kunt u naast de installatie van een HR-ketel ook het onderhoud van uw cv-ketel laten uitvoeren. Wij komen dan uw cv-ketel te controleren, schoon te maken en – indien nodig – te repareren.

Gas
Bij de installatie en aanleg van onder meer cv-ketels, worden bestaande gasleidingen gebruikt of nieuwe gasleidingen aangelegd. Secuur werk dat u het beste kunt laten uitvoeren door een deskundige installateur. De monteurs van Installatiebedrijf Schiphorst zijn ervaren in het aanleggen van gasinstallaties, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gasinstallatie veilig en adequaat wordt aangelegd.

CONTACT

 

WITGOED
WINKEL

WITGOEDWINKEL

Naast ons installatiebedrijf, heeft Installatiebedrijf Schiphorst in Nieuwleusen ook een witgoedwinkel in Nieuwleusen waar u wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en inbouwapparatuur voor keukens kunt aanschaffen.

Openingstijden witgoedwinkel:

Dinsdag t/m vrijdag: 08.30-12.15 uur / 13.15-18.00 uur
Zaterdag: 08.30-16.00 uur
Maandag, zon- en feestdagen: gesloten